Om været enda kan føles noe høstlig her på Haugalandet, så er vi likevel godt inni
årets første vår-måned. Ny sesong betyr ny meny hos oss og en rekke
arrangementer å se fram til. La oss begynne med noen av de nye rettene kokkene
våre nå disker opp med:
Nå tilbyr vi blant annet Huset Krabbesalat på Grillet Skjeva. Som vi nordmenn vet
trenger ikke en brødskive å være så spennende, men få ting slår
smakskombinasjonen til ‘denna skjevå’; med krabbesalat, dressing, eple og selleri.
Om du er ute etter et litt mektigere måltid, kan vi blant annet anbefale Konfitert
Andelår med stekte poteter, gulrotkrem, brokkolini og rødvinssaus.
På Kaien burgeren
En av de mest populære rettene på den nye menyen har blitt På Kaien burgeren,
som inneholder alt det en ordentlig burger bør har. Her får du bacon, cheddar, stekt
løk, tomat, marmelade, trøffel majones, sprø løkringer på toppen og herlige fries på
siden.
Husets Fish’n Chips serverer vi også mye av, og det av god grunn. Her får du en
fargerik tallerken som gjør retten ekstra god; med huset remulade, ertepure, og syltet
løk.
Ellers har vi enda Dagens Middag fra mandag til fredag, hvor vi servere både fisk,
kjøtt, komle og deilige kjøttkaker på helnorsk vis. Her kan du komme innom hvilken
som dag i uka og spise i våre hjemmehyggelige lokaler.