Vårens meny er klar På Kaien

Om været enda kan føles noe høstlig her på Haugalandet, så er vi likevel godt inni
årets første vår-måned. Ny sesong betyr ny meny hos oss og en rekke
arrangementer å se fram til. La oss begynne med noen av de nye rettene kokkene
våre nå disker opp med:

Paa kaien middagsmeny
Kate serverer Krabbesalat skjeva og Andelår

Nå tilbyr vi blant annet Huset Krabbesalat på Grillet Skjeva. Som vi nordmenn vet
trenger ikke en brødskive å være så spennende, men få ting slår
smakskombinasjonen til ‘denna skjevå’; med krabbesalat, dressing, eple og selleri.
Om du er ute etter et litt mektigere måltid, kan vi blant annet anbefale Konfitert
Andelår med stekte poteter, gulrotkrem, brokkolini og rødvinssaus.

På Kaien burgeren

En av de mest populære rettene på den nye menyen har blitt På Kaien burgeren,
som inneholder alt det en ordentlig burger bør har. Her får du bacon, cheddar, stekt
løk, tomat, marmelade, trøffel majones, sprø løkringer på toppen og herlige fries på
siden.

Mat servering paa kaien
Louise som får servert På Kaien burgeren av Carlos

Husets Fish’n Chips serverer vi også mye av, og det av god grunn. Her får du en
fargerik tallerken som gjør retten ekstra god; med huset remulade, ertepure, og syltet
løk.

Fish and chips paa kaien
Smakfull fish and chips På Kaien

Ellers har vi enda Dagens Middag fra mandag til fredag, hvor vi servere både fisk,
kjøtt, komle og deilige kjøttkaker på helnorsk vis. Her kan du komme innom hvilken
som dag i uka og spise i våre hjemmehyggelige lokaler.

kjøttkaker paa kaien
Tradisjonell tallerken med kjøttkaker er en slager På kaien

Du finner hele den nye menyen her, og må gjerne komme innom for å
høre servitørenes anbefalinger.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed