Vinsmaking På kaien..

Vinsmaking På kaien..

23 januar 2026
Pris:
495
kr.
Vi har valgt Clément og vinfirmaet Tramontane til å hjelpe oss med å utvikle vårt nye vinkart.
Født i Rhône-dalen (Frankrike) vokste Clément opp blant vinranker og duften av kjellere. Denne lidenskapen førte ham til Université du Vin, og senere til noen av de beste Michelin-restaurantene – blant annet ReNaa – Stavanger – hvor han har finpusset smakssansen i over 15 år.
I dag jobber han som vinimportør hos Tramontane, der han reiser fra terroir til terroir for å finne autentiske viner og formidle historiene til dem som skaper dem. Yrket hans? Å få følelsene til å reise – fra glass til glass.
Clément kommer til På Kaien for å presentere sitt utvalg av rødvin, hvitvin og dessertvin, forklare valgene sine i forhold til vår meny, og la dere smake.
Det blir noe smått å tygge på, og du kan også bestille mat fra menyen.
Billettpris : 495kr